A&A ILTIZAMS MARKETING (002589670-K)
Tel / Whatsapp : +60 19 253 6152 (Jamal)

FAQ

De’Xandra Perfume

Tidak menjanjikan 100% mirip perfume original tetapi lebih baik dari segi ketahanan. 2 – 3 kali spray baunya lebih kuat tetapi lama kelamaan semakin lembut mirip dan tahan.
Kami menjanjikan KUALITI produk berkualiti tinggi terutama pada pati perfumes kerana setiap pati perfumes mempunyai kualiti yang berbeza.
RM65.00 / Botol. Harga tidak termasuk kos penghantaran.
35ML dan 2 kali spray boleh bertahan lebih kurang 2 ke 3 bulan. Tetapi mengikut kekerapan spray.
  Fatwa Alkohol Dalam Makanan, Minuman, Pewangi Dan Ubat-Ubatan hukum-memakai-minyak-wangi-ketika-solat sah-solat
Ketahanan sehingga 8 jam bergantung pada persekitaran, penggunaan dan keserasian pemakai.


De’Pocket Perfume

De'Pocket Perfume Merupakan Wangian Yang Di Inspirasikan Oleh Wangian Berjenama Antarabangsa Yang Di Persembahkan Khas Di Dalam Botol Unik Bersaiz 20ML
De'Pocket Adalah Produk Yang Dihasilkan Oleh Usahawan Bumiputera Dan Kandungan Bahan Yang Digunakan Merupakan Dari Unsur Yang Halal Dan Pastinya Mesra Solat.
De'Pocket Mempunyai Ramuan 'RAHSIA" Yang Bertindak Sebagai "FRAGRANCE BOOSTER" Bagi Memastikan Ketahanan Baunya Kekal Lebih 12 Jam Bagi Setiap Semburan. Yang Lebih Istimewa, De'Pocket Juga Mempunyai Resipi Aura Pemikat Yang Berfungsi Untuk Menambah Keyakinan Badi Si Pemakai Untuk Menjalankan Kehidupan Seharian Bersama Orang Sekeliling 🙂
Anda Hanya Perlu Menyembur De;Pocket Di Pakaian Anda Dengan Satu Semburan Di Awal Pagi. Nikmati Magis Yang Akan Anda Alami Selepas Memakai De'Pocket! Jangan Risau Jika Semua Orang Menyapa Anda Kerana Pemakai De'Pocket Kebiasaannya Membawa Aura Positif Kepada Orang Sekeliling Mereka Dan Pastinya Anda Lebih Harum Daripada Biasa.