A&A ILTIZAMS MARKETING (002589670-K)
Tel / Whatsapp : +60 19 253 6152 (Jamal)

Info Perfume De’Pocket

[WANGIAN ANTARABANGSA DENGAN HARGA LOKAL]

✔”Banyak kali dah beli perfume inspired lain, ada yang mahal ada yang murah. Sama je takde beza. Tapi De’ Pocket ni lain. Kecil tapi power!”
.
✔”2 hari sembur kat baju bila basuh masih ada lagi. Habis merebak wangian kat semua baju2 dalam mesin basuh. Jemur baju pun tak hapak walaupun sekarang musim hujan. Best betul!”
.
✔”Kecik comel. Masuk dalam poket seluar, poket baju kemeja pun boleh. Kawan2 semua pelik tengok sebab tak sangka ianya perfume! Hari tu wife pergi dinner, dia bawa letak dlm beg clutch. Sempoi laa..”
.
✔”Anak ada 5orang. Haha semua kecik2. Botol perfume atas almari mekap semua terkubur bila jatuh n pecah. De’ Pocket ni tahan lasak sungguh. Baling dari tgkat 8 pun rasanya gerenti takde effect. Best packaging!”
.
================
[AMARAN KERAS]
================
?Produk ini berbeza. Bukan biasa!
Ianya mengandungi resipi rahsia selain wangian sebagai kelebihan kepada pemilik!
.
✔ Fragrance Booster di gunakan bagi mengekalkan wangian tanpa bertukar menjadi bauan lain walaupun seharian memakainya dalam apa jua keadaan!
.
✔ Resipi Aura di titiskan bagi menambah keyakinan dan aura positif si pemakai. Orang tengok jadi suka, senang di dampingi, selesa dan tinggi level confident nya!
Anda cuba. Baru tahu. Rahsia ini kami share hanya untuk pemilik De’Pocket ?

=======================
KOLEKSI PILIHAN WANGIAN
=======================
?Men
1. One million by Paco Rabbane
2. Gucci guilty by Gucci
3. Ch 212 sexy by Carolina Herrera
4. Mont blanc legend by Mont blanc
5. Hugo boss orange by Hugo Boss
6. Versace eros by Versace
7. Acqua di gio by Giorgio Armani
8. Ck one by CK

?Women
1. Bombshell by Victoria Secret
2. La vie est belle by Lancome
3. Versace bright crystal by Versace
4. Vanilla by Bodyshop
5. Dior jadore by Dior
6. Forbidden rose by Avril
7. Britney midnight fantasy by Britney spears
8. Flora by Gucci
9. Coco mademoiselle by Chanel
10. Dkny apple by DKNY
11. Lady million by Paco Rabbane
12. Issey miyake by Issey

 

 

 

========================================
KOLEKSI PILIHAN WANGIAN BAGI LELAKI
========================================

=================================================
KOLEKSI PILIHAN WANGIAN BAGI WANITA/PEREMPUAN
=================================================

========================================
KOLEKSI PILIHAN TESTER 3ML WANGIAN BAGI LELAKI
========================================

=================================================
KOLEKSI PILIHAN TESTER 3ML WANGIAN BAGI WANITA/PEREMPUAN
=================================================